O NAMA

EKO-EURO TIM d.o.o

Građevinska firma EKO-EURO TIM d.o.o. sa sedištem u Krupi na Vrbasu, pitoresknom mestu blizu Banja Luke, prisutna je na tržištu niskogradnje od 2004 godine. Na početku svog rada firma je brojala desetak zaposlenih, da bi sada izrasla u firmu koja broji 150 radnika sa potrebnom tehničkom i stručnom spremom.

Rukovođena kvalitetnim menadžmentom, uz kvalifikovano osoblje opremljeno vrhunskom opremom i mehanizacijom, firma EKO-EURO TIM d.o.o svojim klijentima nudi kompletnu uslugu zbrinjavanja čvrstog otpada, komunalnog servisa i javne higijene, zimskog održavanja puteva, izvođenja građevinskih radova niskogradnje i radova hidrogradnje.

Veliko iskustvo, profesionalni pristup i organizacija posla u najzahtevnijim operacijama, garancija su kvalitete posla koji obavljamo. Usmerenost na potrebe klijenta, kvalitetna usluga, zadovoljstvo klijenta završenim poslom i brzinom, najvažnije su vrednosti prema kojima merimo i određujemo svoju uspešnost.

Firma je od svog osnivanja u stalnoj ekspanziji. Naša namera je i u budućnosti zadržati tendenciju rasta i razvoja firme, stvarati nova radna mesta, a sa posebnim akcentom na ekologiju, stvarati lepšu i zdraviju budućnost.

KONTAKT

Krupa na Vrbasu bb, 78206 Krupa na Vrbasu, Banja Luka
Republika Srpska
Tel: +387 (0)51 417 340
Fax: +387 (0)51 417 350
Kontakt osoba: Radosav Čubrilović, rukovodilac tehničke pripreme
Email: info@ekoeurotim.ba
Web: www.ekoeurotim.ba

BROŠURA
Download .PDF
NAŠA MISIJA

Partnerstvo

Suštinski odnos koji negujemo unutar i izvan naše kuće. Nijedan odnos ne može biti jednostran, već mora biti višestruk i obostran. U relacijama uposlenik – poslodavac, mi težimo zajedno istom cilju: EKO-EURO TIM d.o.o. kao naša druga kuća, kuća koja ima čvrste temelje i u kojoj se svi osećamo zadovoljno i sigurno.


Inventivnost

Nastojimo da za svaki problem na koji naiđemo imamo adekvatno rešenje, a da budemo za korak brži i za nijansu spretniji – snalažljiviji. Takvim načinom rada lakše se dostižu željeni rezultati.

Napredovanje

Jedan od najvažnijih zadataka svakog od nas. Samo radom na sebi i usavršavanjem, može se ići napred, i samo tako se postaje dio tima koji pobeđuje.

Obrazovanje

Ići u korak sa najnovijim saznanjima je mera svih naših nastojanja i vrednosti, jer se samo stručnošću i kompetentnošću stiče autoritet kod poslovnih partnera.

Lojalnost

Biće nam čast da znate da se uvek možete osloniti na nas i naše poslovanje.

POLITIKA KVALITETE

Mlad i ambiciozan menadžment firme, stručni i kvalitetni kadrovi, te savremena mehanizacija, tehnička opremljenost i potpuna primena standarda i propisa, čine osnovnu snagu firme pri uspešnoj realizaciji projekata. Naša politika kvaliteta zasniva se na postizanju vrhunskog kvaliteta usluga, koji će rezultirati maksimalnim zadovoljstvom naših klijenata.

Osnovne vrednosti kompanije su izvođenje radova u skladu sa preuzetim rokovima i kvalitetom, izgrađenim u skladu sa zahtevima najnovijih svetskih standarda, te kontinuirana komunikacija sa naručiocem projekta u cilju otklanjanja nepravilnosti koje se mogu javiti tokom izvršenja dogovorenog posla. U poslovnom okruženju naše preduzeće važi kao ozbiljan partner koji na vreme i uz visoki kvalitet radova izvršava poverene mu projekte.

Cilj našeg rada je stvaranje, podržavanje i stalno unapređivanje imidža uspešne i pouzdane kompanije, prepoznatljive po kvalitetu usluga.